Het bedrijf

De toenemende behoefte van bedrijven aan enkele stuks draai- of freeswerk, prototypen, freesmallen en kleine series waarbij vaak ook nog eens snelheid was geboden deed Paul Knebel, directeur van Elmeco B.V., een op seriematig verspanen ingesteld bedrijf, in 2014 besluiten hiervoor een apart bedrijfje op te starten. De kracht van Draai & Frees Express Service ligt op het meedenken met de klant, het samen zoeken naar de beste snelste en meest slimme oplossing.
Draai & Frees Express Service heeft de beschikking over een tweetal CNC machines, een Victor Vcenter 70 frees-bewerkingscentrum met 4de as en een Okuma LB15M draaibank met c-as en aangedreven gereedschap. Door de vele mogelijkheden die deze machines bieden kan aan vrijwel elke vraag uit de markt voldaan worden, zowel voor ferro- als non-ferro materialen en kunststoffen.
Minstens zo belangrijk als moderne machines is kwaliteit. De snelle productie en levering gaat niet ten koste van kwaliteit. De te maken producten worden qua programmering voorbereid met het uitgebreide 3-dimensionale One-CNC programma en daarnaast is een volledig uitgeruste en gekalibreerde meetkamer beschikbaar. Als er behoefte bestaat aan assemblage van de gemaakte producten dan behoort ook dat tot de mogelijkheden. Geen groot seriewerk dus, maar maatwerk en een supersnelle levering van kwaliteitsproducten.

Een goed samenspel tussen Elmeco Metaalbewerking en Draai- en Frees Express Service biedt de klant alles wat hij nodig heeft en dat alles onder één dak en met één aanspreekpunt.

Express CNC draai- en freeswerk

Express CNC draai- en freeswerk