Draai & Frees Express Service

DFES is opgericht om te voldoen aan de toenemende behoefte van bedrijven aan enkele stuks draai- of freeswerk, prototypen of kleine series.

Draai & Frees Express Service heeft de beschikking over een tweetal CNC machines, een Victor Vcenter 70 frees-bewerkingscentrum met 4de as en een Okuma LB15M draaibank met c-as en aangedreven gereedschap. Door de vele mogelijkheden die deze machines bieden kan aan vrijwel alle vragen uit de markt voldaan worden, zowel voor ferro- als non-ferro materialen en kunststoffen.

Minstens zo belangrijk als moderne machines is kwaliteit. De snelle productie en levering gaat niet ten koste van kwaliteit. De te maken producten worden qua programmering voorbereid met het uitgebreide 3 dimensionale One CNC programma en daarnaast is een volledig uitgeruste en gekalibreerde meetkamer beschikbaar. Als er behoefte bestaat aan een snelle assemblage van de gemaakte producten dan behoort ook dat tot de mogelijkheden. Geen groot seriewerk dus, maar maatwerk en een supersnelle levering van kwaliteitsproducten.

Een goed samenspel tussen Elmeco Metaalbewerking en Draai- en Frees Express Service biedt de klant alles wat hij nodig heeft en dat alles onder één dak en met één aanspreekpunt.

Express CNC draai- en freeswerk

Express CNC draai- en freeswerk